Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta

(MA, Dip.CBH)

Kedves érdeklődő,Keleti András Online Pszichológus Skype Terápia

Keleti András vagyok. Skype-on keresztül nyújtok pszichológiai tanácsadást külföldön élő magyaroknak, bizonyítékokon alapuló módszereket alkalmazva:

 • a szorongás, stressz

 • fóbiák, pánikrohamok

 • önértékelési problémák

 • és káros szokások kezelésében.

Ingyenes Konzultáció

Rendelkezésére áll ingyenes email vagy skype konzultáció.

Ezen a 30 perces előzetes konzultáción megbeszélésre kerülhet az összes felmerülő kérdése az online terápiával kapcsolatban.

 • Beszélhetünk a problémáról illetve a céljairól.

 • Megbeszélhetjük, hogy milyen módon segíthet Önnek személyesen a közös munkánk.

 • Ez a beszélgetés továbbá segítségemre van, hogy a legmegfelelőbb segédanyagokat készíthessem elő az első ülésünkre (pl. terápiás mp3 felvétel, olvasnivaló amit email-ben küldök az alkalom után), ezzel is támogatva, hogy már ez az alkalom nyújtson némi könnyebbséget és további motivációt.

 • Miután megbeszéltük az összes kérdését, és szeretné, megbeszélhetünk egy időpontot az első skype ülésünknek.

 • Ha még gondolkodásra van szüksége, szívesen küldök további olvasnivalót az online tanácsadásról és egy személyre szabott terápiás tervet a konzultációnk alapján.

 • Ha úgy ítélnénk meg, hogy egy másik terápiás módszer lenne alkalmasabb Önnek, szívesen adok útmutatást és segítek a legmegfelelőbb segítség megtalálásában.

Szívesen fogadom kérdéseit, érdeklődését.     Email: onlinepszi@gmail.com   Skype-név: andraskeletipsy

Alkalmazott Módszerek

Online pszichológusi munkám során elsősorban a kognitív pszichológia tudományos alapokon nyugvó terápiás eszköztárát használom. Örömömre szolgál, hogy bizonyítottan hatékony módszereket alkalmazva, Skype-on keresztül is klienseim partnere lehetek a kívánt pozitív változások megvalósításában.

A közös munka során elsősorban a jelenre helyezzük a hangsúlyt és cél-orientáltan haladunk a kitűzött pozitív változások megvalosítása felé. Az online terápiás alkalmak lehetőséget adnak hogy megértsük belső élményeink: a gondolataink, hiedelmeink, érzelmeink, hangulataink és viselkedésünk közötti kapcsolatot, interakciót. Felépíthetünk továbbá egy harmonikusabb, a céljainkat, értékekeinket jobban szolgáló belső működésmódot. Például az érzéseinkhez és bizonyos helyzetekhez való újfajta viszonyulás megtanulásával, egészséges, motiváló gondolatok, belső hitek megerősítésével.

A terápiás beszélgetésen túl, az online találkozások során olyan technikákat is elsajátítunk, amikről tudjuk, hogy hatékonyak az adott próbléma tartós megoldásában. Ezek között lehetnek például: Relaxációs technikák; Vizualizációs gyakorlatok;  Öninstrukciók tanulása; Mindfulness készségek; Problémamegoldó vagy időmenedzsment készségek tanulása. 

Az online terápia végére a kliens mintegy saját pszichológusaként tudja használni az elsajátított technikákat, készségeket, ha bármikor önmaga támogatásának szükségét érzi.

Az Első Skype Alkalom

Az első ülés hossza: 75 perc 

Az első találkozáson részletesen beszélünk a problémáról, kitűzzük együttműködésünk céljait, és megegyezünk egy személyre szabott terápiás tervben. Az első ülés azért hosszabb, hogy legyen alkalmunk már ekkor megtenni egy nagyobb lépést a célok felé, így mindjárt egy kis megkönnyebbüléshez és további lelkesedéshez jutva.

 

Az első Skype ülés eredményeként:

 • Lesz egy pontosabb képe a probléma mibenlétéről: Milyen részekből tevődik össze; Hogyan alakulhatott ki; Mitől maradhatott fenn; Mit tudunk a megoldás leghatékonyabbnak bizonyuló módszereiről; Hogyan is használhatjuk ezeket az Ön szolgálatában.

 • Kapni fog ismertető és segédanyagokat az alkalmazott módszerekhez.

 • Mp3 felvételek is segítik bizonyos technikák (pl. Relaxációs tréning) otthoni gyakorlását.

Online Tanacsadas Online Terapia Skype-on

Kezelt Területek

 • Szorongás: Pánikbetegség; Generalizált Szorongás; Stressz; Kényszerek

 • Szociális fóbia: Önbizalom, Önértékelés, Asszertivitás fejlesztése

 • Fóbiák: Félelmek: Klausztrofóbia (szűk terek); Agorafóbia, Forgalmas helyek, Nyílt terek, Tömegközlekedés; Vezetés; Magasság; Repülés; Helyzetek; Állatok, Baktériumok

 • Teljesítmény: Vizsgadrukk, Tanulás; Nyilvános beszéd; Munka, sport teljesítmény; Időmenedzsment; Célállítás; Önismeret; Önfejlesztés

 • Hangulati problémák: Rossz kedv, Lehangoltság, Erőtlenség

 • Alvással kapcsolatos zavarok

 • Deperszonalizáció: Olyan élmények mintha az ember önmaga külső megfigyelője lenne; A külvilágtól és saját magától való elválasztottság, idegenség érzései

 • Fájdalom: Fejfájás, Krónikus fájdalommal való megbírkózás segítése

 • Nem kívánt szokások: pl. Körömrágás; Hajtépés (Trichotillomania)

 • Dohányzásról való leszokás

 • Fogyás, Súly-kontroll

Az Online Terápia Sajátosságai

Online pszichológiai tanácsadás rendelkezésére áll lakóhelyétől függetlenül bárkinek, aki szeretne pszichológusi támogatásban részesülni.

 

A skype terápia a következő előnyöket is kínálja:

 • Az otthona kényelméből és biztonságából vehet részt a terápiás folyamatban.

 • Rugalmasabban egyeztethetőek az időpontok.

 • Kutatásokból tudjuk, hogy az online terápia ugyanolyan hatékonysággal működik, mint annak tradicionális formája.

 • A folyamatot segítő anyagok szintén hozzáférhetőek: A kliens email-ben kap terápiás mp3 felvételeket, olvasmányokat.

 • Relaxációs technikák tanulása és egyes terápiás ‘gyakorlatok’ végzése Skype-on keresztül is hatékony.

 • Az online terápia költséghatékonyabb a hagyományos ‘szemtől-szembeni’ formánál. Időt is spórol a kliens, hiszen nincs szükség utazásra.

 • Csak telefonos (kép nélküli) csatorna is használható igény esetén.

Az online pszichológiai tanácsadás korlátai:

 • Bizonyos típusú és súlyosságú problémák kezelésére az online pszichológiai tanácsadás nem alkalmas. Ilyen esetekben segítek a legmegfelelőbb szaksegítség megtalálásában.

 • Olykor előfordulhat, hogy nem tökéletes az internetkapcsolat, ami zavaró lehet. Ilyenkor megoldást kínálhat, hogy erre az időre telefonbeszélgetésre váltunk.

Skype Kognitív Hipnoterápia Keleti András Hipnoterapeuta Pszichológus London Milton-Keynes Skype

Online Ülések

Az alkalmak időtartama 60 perc. 

A kitűzött célok megvalósítása tipikusan 6-10 alkalomból álló folyamat keretében szokott történni. Bizonyos problémák megoldásához elegendő 2-6 ülés, más területek sikeres kezelése meghaladhatja a 10 alkalmat.

Az árakról, fizetési módokról nyugodtan érdeklődjön. Ezek a jelenleg általánosnak számító díjakhoz vannak szabva, rugalmas fizetési feltételekkel.

Kapcsolat

Szívesen fogadom érdeklődését az alábbi elérhetőségeimen:

 • Email: onlinepszi@gmail.com

 • Skype-név: andraskeletipsy

 • Üzenhet a kapcsolat űrlapot használva is.

Online Pszichologus Online Tanacsadas

Kliensek Véleményei

“Számomra a skype-os tanácsadás volt a legjobb megoldás, hogy anyanyelvemen tudjak beszélni érzéseimről, szorongásaimról. Megnyugtató és kényelmes volt, hogy otthonról tudtam fontos dolgokról beszélni. Nagyon hatékonynak és hasznosnak éreztem a közös munkát Andrással.

A néhány hónapos terápia során segített átalakítani érzéseimet megértéssé, illetve az általa vezetett relaxációs technikák hozzájárultak,hogy megerősítsem azon képességeimet, amelyek a hasonló, jövőbeli helyzetek megoldásában segíthetnek. 

Köszönöm neki a segítséget!"

Ivett

"Nagyon sokat segített nekem az Andrással való beszélgetés skype-on keresztül. Türelmes és kedves ember. Sikerült a negatív gondolkodásmódomat sokkal pozitívabbá átalakítani, s megtalálni újra önmagam. Nagyon hálás vagyok érte!"

Andrea

"András felkészült, jó szakember. Nem erőszakolja rá az emberre a szakmai sablonokat, különböző lehetséges eszközöket ismertetett a problémáimmal való foglalkozásra, hagyta, hogy magam jöjjek rá a legjobb megoldásra. Megismertette velem a meditáció hasznosságát is, naponta gyakorlom azóta. Úgy érzem sokat fejlődtem András segítségével, napi szinten használható eszközrendszerre tettem szert. 

Skype-on keresztül konzultáltunk, nekem tökéletesen működött, talán még felszabadultabban tudtam beszélni a problémáimról a saját megszokott környezetemben.

Jó szívvel ajánlom bárkinek."

Attila

"Andrással való közös konzultációk alkalmával rávilágított nagyon sok hasznos módszerre, amivel sikeresen tudtam a nehézségeimet megoldani. A beszélgetéseink során megváltoztatta a gondolkodásmódomat, ezáltal úgy érzem hogy egy tudatosabb életet élhetek, amit neki köszönhetek.

Nagyon szimpatikus, korrekt szakember. Egyáltalán nem bántam meg mikor felkerestem, nagyon kedvesen és érdeklődően viszonyult hozzám.

Azóta is egy pozitívabb, boldogabb embernek érzem magam, mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.”

Anita

"Üdvözlök Mindenkit! 

A kétségbeesés nagy úr, különösképpen ha úgy érezzük, hogy úgy viselkedik, mint egy frissen kifogott hal az ujjaink között – küszködünk hogy szorosan tartsuk, de mégis kicsusszan a kezünkből.

Ilyen élethelyzet vezetett engem is ahogy gondolom Önt is, hogy pszichológust keressek. Nem első alkalolmmal küzdöttem heves szorongással, már ismertem a kezdődő jeleket és tudtam, hogy a legrosszabbra várhatok...külföldön, távol a családtól és mindazoktól akik az eddigi ilyen szakaszoknál mellettem voltak és segítettek..Tovább

Csilla