Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta

(MA, Dip.CBH)

Kedves érdeklődő,Pszichológus Londonban, Angliában

Keleti András vagyok. Angliában nyújtok terápiás szolgáltatást, bizonyítékokon alapuló módszereket alkalmazva a szorongás, stressz, fóbiák, pánikrohamok, önértékelési problémák, dohányzás kezelésében.

Szolgáltatásaim igénybevehetőek:

Ingyenes Konzultáció

Rendelkezésére áll ingyenes email vagy Skype konzultáció.

Ezen a 30 perces előzetes konzultáción megbeszélésre kerülhet az összes felmerülő kérdése.

 • Beszélhetünk a problémáról illetve a céljairól.

 • Megbeszélhetjük, hogy milyen módon segíthet Önnek személyesen a közös munkánk.

 • Ez a beszélgetés továbbá segítségemre van, hogy a legmegfelelőbb segédanyagokat készíthessem elő az első ülésünkre (pl. Hazavihető terápiás mp3 felvétel, olvasnivaló), ezzel is támogatva, hogy már ez az alkalom nyújtson némi könnyebbséget és további motivációt.

 • Miután megbeszéltük az összes kérdését, és szeretné, egyeztethetünk időpontot az első ülésünknek.

 • Ha még gondolkodásra van szüksége, szívesen küldök további olvasnivalót és egy személyre szabott terápiás tervet a konzultációnk alapján.

 • Ha úgy ítélnénk meg, hogy egy másik terápiás módszer lenne alkalmasabb Önnek, szívesen adok útmutatást és segítek a legmegfelelőbb terápia megtalálásában.

Szívesen fogadom kérdéseit, érdeklődését.     Email: hypnocbtpractice@gmail.com   Skype-név: andraskeletipsy

Alkalmazott Módszerek

Munkám során elsősorban a kognitív pszichológia modern, tudományos alapokon nyugvó terápiás eszköztárát használom. Örömömre szolgál, hogy bizonyítottan hatékony módszereket alkalmazva, klienseim partnere lehetek a kívánt pozitív változások megvalósításában.

A közös munka során elsősorban a jelenre helyezzük a hangsúlyt és cél-orientáltan haladunk a kitűzött pozitív változások megvalosítása felé. A pszichológussal való együttmőködés alatt megérthetjük belső élményeink: a gondolataink, érzelmeink, hangulataink és viselkedésünk közötti kapcsolatot, interakciót. Felépíthetünk továbbá egy harmonikusabb, a céljainkat, értékekeinket jobban szolgáló belső működésmódot. Például az érzéseinkhez és bizonyos helyzetekhez való újfajta viszonyulás megtanulásával, egészséges, motiváló gondolatok, belső hitek megerősítésével.

A terápiás beszélgetésen túl, a közös munka során olyan technikákat is elsajátítunk, amikről tudjuk, hogy hatékonyak az adott próbléma tartós megoldásában. Ezek között lehetnek például: Relaxációs technikák; Vizualizációs gyakorlatok;  Öninstrukciók tanulása; Mindfulness készségek; Problémamegoldó vagy időmenedzsment készségek tanulása.

A terápia végére a kliens mintegy saját pszichológusaként tudja használni az elsajátított technikákat, készségeket, ha bármikor önmaga támogatásának szükségét érzi.

Az Első Alkalom

Az első ülés hossza: 75 perc 

Az első találkozáson részletesen beszélünk a problémáról, kitűzzük együttműködésünk céljait, és megegyezünk egy személyre szabott terápiás tervben. Az első ülés azért hosszabb, hogy legyen alkalmunk már ekkor megtenni egy nagyobb lépést a célok felé, így mindjárt egy kis megkönnyebbüléshez és további lelkesedéshez jutva.

Az első ülés eredményeként:

 • Lesz egy pontosabb képe a probléma mibenlétéről: Milyen részekből tevődik össze; Hogyan alakulhatott ki; Mitől maradhatott fenn; Mit tudunk a megoldás leghatékonyabbnak bizonyuló módszereiről; Hogyan is használhatjuk ezeket az Ön szolgálatában.

 • Kapni fog ismertető és segédanyagokat az alkalmazott módszerekhez.

 • Mp3 felvételek is segítik bizonyos technikák (pl. Relaxációs tréning) otthoni gyakorlását.

Kezelt Területek

 • Szorongás: Pánikbetegség; Generalizált Szorongás; Stressz; Kényszerek

 • Szociális fóbia: Önbizalom, Önértékelés, Asszertivitás fejlesztése

 • Fóbiák: Félelmek: Klausztrofóbia (szűk terek); Agorafóbia, Forgalmas helyek, Nyílt terek, Tömegközlekedés; Vezetés; Magasság; Repülés; Helyzetek; Állatok, Baktériumok

 • Teljesítmény: Vizsgadrukk, Tanulás; Nyilvános beszéd; Munka, sport teljesítmény; Időmenedzsment; Célállítás; Önismeret; Önfejlesztés

 • Hangulati problémák: Rossz kedv, Lehangoltság, Erőtlenség

 • Alvással kapcsolatos zavarok

 • Deperszonalizáció: Olyan élmények mintha az ember önmaga külső megfigyelője lenne; A külvilágtól és saját magától való elválasztottság, idegenség érzései

 • Fájdalom: Fejfájás, Krónikus fájdalommal való megbírkózás segítése

 • Nem kívánt szokások: pl. Körömrágás; Hajtépés (Trichotillomania)

 • Dohányzásról való leszokás

 • Fogyás, Súly-kontroll

Skype Terápia

Skype terápia rendelkezésére áll azoknak, akik számára a londoni iroda személyesen nem elérhető, vagy a munkabeosztásuk miatt időpont nehezen egyeztethető. A konzultációk ilyen formája a nem Angliában élő kliensek számára is elérhető. Erről bővebb információt itt találhat.

Pszichológus Anglia London

Ülések

Az ülések időtartama 60 perc. 

A kitűzött célok megvalósítása tipikusan 6-10 alkalomból álló folyamat keretében szokott történni. Bizonyos problémák megoldásához elegendő 2-6 ülés, más területek sikeres kezelése meghaladhatja a 10 alkalmat.

Az árakról, fizetési módokról nyugodtan érdeklődjön. Ezek a jelenleg általánosnak számító díjakhoz vannak szabva, rugalmas fizetési feltételekkel.

Kapcsolat

Szívesen fogadom érdeklődését az alábbi elérhetőségeimen:

 • Email: hypnocbtpractice@gmail.com

 • Skype-név: andraskeletipsy

 • Üzenhet a kapcsolat űrlapot kitöltve is.

Anglia London Pszichologus Kapcsolat

Kliensek Véleményei

"Andrással való közös konzultációk alkalmával rávilágított nagyon sok hasznos módszerre, amivel sikeresen tudtam a nehézségeimet megoldani. A beszélgetéseink során megváltoztatta a gondolkodásmódomat, ezáltal úgy érzem hogy egy tudatosabb életet élhetek, amit neki köszönhetek.

Nagyon szimpatikus, korrekt szakember. Egyáltalán nem bántam meg mikor felkerestem, nagyon kedvesen és érdeklődően viszonyult hozzám.

Azóta is egy pozitívabb, boldogabb embernek érzem magam, mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.”

Anita

“Számomra a skype-os tanácsadás volt a legjobb megoldás, hogy anyanyelvemen tudjak beszélni érzéseimről, szorongásaimról. Megnyugtató és kényelmes volt, hogy otthonról tudtam fontos dolgokról beszélni. Nagyon hatékonynak és hasznosnak éreztem a közös munkát Andrással.

A néhány hónapos terápia során segített átalakítani érzéseimet megértéssé, illetve az általa vezetett relaxációs technikák hozzájárultak,hogy megerősítsem azon képességeimet, amelyek a hasonló, jövőbeli helyzetek megoldásában segíthetnek. 

Köszönöm neki a segítséget!"

Ivett

"Nagyon sokat segített nekem az Andrással való beszélgetés skype-on keresztül. Türelmes és kedves ember. Sikerült a negatív gondolkodásmódomat sokkal pozitívabbá átalakítani, s megtalálni újra önmagam. Nagyon hálás vagyok érte!"

Andrea

"András felkészült, jó szakember. Nem erőszakolja rá az emberre a szakmai sablonokat, különböző lehetséges eszközöket ismertetett a problémáimmal való foglalkozásra, hagyta, hogy magam jöjjek rá a legjobb megoldásra. Megismertette velem a meditáció hasznosságát is, naponta gyakorlom azóta. Úgy érzem sokat fejlődtem András segítségével, napi szinten használható eszközrendszerre tettem szert. 

Skype-on keresztül konzultáltunk, nekem tökéletesen működött, talán még felszabadultabban tudtam beszélni a problémáimról a saját megszokott környezetemben.

Jó szívvel ajánlom bárkinek."

Attila

"Üdvözlök Mindenkit! 

A kétségbeesés nagy úr, különösképpen ha úgy érezzük, hogy úgy viselkedik, mint egy frissen kifogott hal az ujjaink között – küszködünk hogy szorosan tartsuk, de mégis kicsusszan a kezünkből.

Ilyen élethelyzet vezetett engem is ahogy gondolom Önt is, hogy pszichológust keressek. Nem első alkalolmmal küzdöttem heves szorongással, már ismertem a kezdődő jeleket és tudtam, hogy a legrosszabbra várhatok...külföldön, távol a családtól és mindazoktól akik az eddigi ilyen szakaszoknál mellettem voltak és segítettek..Tovább

Csilla